Uusi laituri Nötön kyläsatamaan

Nyt se on varmaa – tulemme rakennuttamaan uuden laiturin Nötön kyläsatamaan! Vanha telelaituri tullaan korvaamaan uudella arkkulaiturilla.

Laiturin rakentaa kokeneet laiturirakentajat Borstöstä ja Paraisilta. Yrityksellä Saariston Ruoppaus on kokonaisvastuu projektista.

Laituri rahoitetaan osittain Leader rahoituksella ja osittain ison lainan voimin, jota Nötö Kotiseutuyhdistys nostaa. Meidän tavoite on, että uusi laituri on valmis 15.6.2017 mennessä. Laituri on tarkoitettu yleishyödylliseen käyttöön, eli sitä voi käyttää kaikki Nötöläiset, Nötön ystävät ja vierailijat.

Nötö Kotiseutuyhdistyksen hallitus on työskennellyt kovasti tämän projektin kanssa ja olemme jo laittaneet satoja työtunteja tähän projektiin. Olemme erittäin iloisia, että tämä projekti on mahdollinen toteuttaa. Haluamme kiittää erityisesti maanomistajia, jotka ovat ylipäätänsä mahdollistaneet tämän projektin toteuttamisen. Lisäksi haluamme kiittää kaikkia jotka ovat auttaneet meitä tämän projektin kanssa.

Uusi laituri on Nötö Kotiseutuyhdistyksen ehdottomasti suurin koskaan tekemä investointi. Tulemme käynnistämään kampanjan, jossa toivomme, että mahdollisimman moni teistä voisi osallistua laiturin rakennuskustannuksiin pienellä tai vähän isommalla summalla.

Mahdolliset avustukset voi maksaa Nötö kotiseutuyhdistyksen tilille. Kirjoita viestikenttään merkin Laituri. Löydätte meidän pankkitiedot täältä. Olemme kiitollisia kaikista avustuksista!

 

Laiturin suunnitelma

Laiturin on suunnitellut yritys Archipelago Design Paraisilta. Alla muutama kuva suunnitelmasta.

Arkkujen rakennus täydessä vauhdissa

Arkut on kuvattu 11.5.2017